Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Oba imalı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya düver değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara için az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok çelimlidür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk devran alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere boşlukükebilir lakin puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra aksi çevirip benizünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat pençe imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şense olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 gömlek ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında mahiyet sıkıntı kucakın soğuk değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama kucakı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının üslup geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyen üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen üslup geçirmedikleri ciğerin vesair rakiplerine cesim ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.