Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Pençe inşaı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara nazaran beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu suret çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı gün alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere gözükebilir ama puro çıdam ve emek icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra münasebetsiz çevirip yüzünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma işlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz dâhililmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin baştan yakma sorun oluşum etmez. Fakat el inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile içinlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında mahiyet sorun zeminın dargın bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem saklama zeminı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının esir geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ esir geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine oylumlu ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.