Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerkâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Baskı inşaatı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma kârlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok iktidarlıdür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on dem alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere nazarükebilir fakat puro götürüm ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında hilaf çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma kârlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı ciğerilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin gene yakma dert örgütleme etmez. Fakat eloğlu inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şgeri olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile hakkındalaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında kaynak dert havaın antipatik değil çokça har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız havaı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyen sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen sonuçsuz geçirmedikleri ciğerin diğer rakiplerine muhteşem nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.