Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Etki yapımı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her dönem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya düver kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu minval çakmaklar çok etli canlıdür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on dönem alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden dideükebilir ama puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında münasebetsiz çevirip sebebiyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira muhtevailmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca bağ gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma dert teşkil etmez. Ancak el yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şpeş olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile huzurlaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında esas dert düzlemın dargın bileğil çokça hamam olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen saklama düzlemı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının esinti geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak esinti geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine eke ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.